Lucky Fishing

Δημοφιλή καζίνο

Τυχερή αναθεώρηση του κουλοχέρη Fishing

Lucky Fishing

Το ψάρεμα αποτελεί αγαπημένη ενασχόληση για εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Στην πραγματικότητα, πολλοί θα διαφωνούσαν με τη λέξη "ψυχαγωγία", επειδή γι' αυτούς το ψάρεμα είναι μια ολόκληρη φιλοσοφία, ένας τρόπος ζωής, ακόμη και ένα πάθος. Ένας αληθινός ψαράς δεν θα αναβάλει ένα προγραμματισμένο ταξίδι σε μια συγκεκριμένη υδάτινη περιοχή εξαιτίας τέτοιων ασήμαντων πραγμάτων όπως η υψηλή θερμοκρασία, ένα κακό ταξίδι ή η δυσαρέσκεια της συζύγου του. Ξέρει ότι μόνο με ένα καλάμι ψαρέματος στα χέρια του μπορεί να είναι πραγματικά ευτυχισμένος. Και οι παραγωγοί online κουλοχέρηδων το γνωρίζουν αυτό. Ως εκ τούτου, ειδικά για τους οπαδούς της αλιείας ειδικούς εταιρεία Alfaplay δημιούργησε κουλοχέρη Lucky Fishing ("Lucky Fishing").

  • Μέγιστος πολλαπλασιασμός5000:1
  • Αριθμός τυμπάνων5
  • Αριθμός γραμμών20

Παίξτε τον κουλοχέρη Lucky Fishing

Το Lucky Fishing είναι ένας κουλοχέρης με πέντε τροχούς και είκοσι γραμμές πληρωμής. Διαθέτει ειδικά σύμβολα, δωρεάν περιστροφές, παιχνίδια μπόνους και ένα παιχνίδι διπλής πληρωμής. Πρόκειται επίσης για μια υποδοχή μηχανικής επίδειξης. Αυτό σημαίνει ότι διοργανώνει συνεχώς τουρνουά όπου το έπαθλο είναι ένα σωρευτικό τζάκποτ. Το συνολικό ποντάρισμα σε αυτόν τον κουλοχέρη μπορεί να φτάσει τις δέκα μονάδες. Οι πληρωτέοι συνδυασμοί στον κουλοχέρη "Good luck fishing" σχηματίζονται από τουλάχιστον δύο ή τρία από το ίδιο σύμβολο, τα οποία πρέπει να τοποθετηθούν σε μια σειρά στην ενεργή γραμμή, ξεκινώντας από τον πρώτο κύλινδρο. Εξαίρεση αποτελούν οι συνδυασμοί ορισμένων ειδικών συμβόλων. Η μέγιστη πληρωμή των 5000 πονταρισμάτων ανά γραμμή οφείλεται σε πέντε σύμβολα "μπαλαντέρ" σε μια ενεργή γραμμή. Ο κουλοχέρης Lucky Fishing διαθέτει ένα μάλλον ασυνήθιστο παιχνίδι διπλών πληρωμών. Για να μεταβείτε σε αυτόν τον γύρο, πρέπει αμέσως μετά τη νικητήρια περιστροφή να πατήσετε το Gamble. Θα βρεθείτε στην όχθη μιας γραφικής λίμνης με ένα καλάμι ψαρέματος στο χέρι. Η υδάτινη επιφάνειά του θα χωριστεί σε δώδεκα τομείς υπό όρους. Θα πρέπει να ρίξετε ένα καλάμι ψαρέματος σε ένα από αυτά τυχαία. Αν έχετε δίκιο, θα πιάσετε ένα μεγάλο πέρκο και το ποντάρισμά σας θα διπλασιαστεί. Αλλά αν είστε άτυχοι, θα βγάλετε ένα λαβράκι με τρύπα στον τοίχο και θα χάσετε όλα τα χρήματα που ποντάρατε στη γραμμή.

Online Slot Lucky Fishing: σύμβολα Wild, σύμβολα Scatter

Οι τροχοί του κουλοχέρη Lucky Fishing διαθέτουν σύμβολα που σχετίζονται με τον έναν ή τον άλλο τρόπο με το ψάρεμα και τον υποβρύχιο κόσμο. Υπάρχουν διάφορα ψάρια και ψαράδες, μια όμορφη λίμνη, ένα βυθισμένο πλοίο, ένα σεντούκι και ακόμη και ένα παπούτσι στο γάντζο. Ο ρόλος του μπαλαντέρ παίζεται από μια κινούμενη εικόνα μιας αγκιστρωμένης πέρκας. Μπορεί να αντικαταστήσει οποιαδήποτε άλλη εικόνα (εκτός από άλλα ειδικά σύμβολα) εάν συμβάλλει σε έναν νικηφόρο συνδυασμό. Πρέπει να καταβληθεί ο μέγιστος συνδυασμός. Εάν στους τροχούς εμφανιστούν δύο έως πέντε εικόνες, ανεξάρτητα από τη θέση τους, που δείχνουν πολύχρωμα ψάρια να κοιτάζουν φοβισμένα το σκουλήκι που είναι δολωμένο στο αγκίστρι, το συνολικό ποντάρισμα πολλαπλασιάζεται με έναν συγκεκριμένο συντελεστή. Ο πολλαπλασιαστής είναι ίσος με τον αριθμό των συμβόλων αυτών στους κυλίνδρους. Για να δικαιούται δωρεάν περιστροφές, ο παίκτης πρέπει να "πιάσει" τρεις εικόνες ενός σαλαχιού στους κυλίνδρους. Η τοποθεσία τους δεν παίζει ρόλο. Το σύμβολο μπόνους στον κουλοχέρη Lucky Fishing είναι η εικόνα ενός δύτη που έχει βρει ένα σεντούκι θησαυρού κάτω από το νερό.

Τυχερά παιχνίδια μπόνους ψαρέματος

Ο κουλοχέρης Lucky Fishing διαθέτει ένα παιχνίδι μπόνους σε στυλ που ταιριάζει στο πνεύμα του παιχνιδιού. Ξεκινά σε μια ξεχωριστή οθόνη με έναν συνδυασμό τριών, τεσσάρων ή πέντε ειδικών συμβόλων σε μια ενεργή γραμμή. Ο παίκτης φτάνει στο βυθό της θάλασσας, όπου έχει βυθιστεί ένα ιστιοφόρο. Διάσπαρτα κατά μήκος του πυθμένα γύρω από τα σεντούκια θησαυρού του πλοίου. Ο χρήστης τα επιλέγει ένα προς ένα και πολλαπλασιάζει τα κέρδη του με ένα συγκεκριμένο ποσό. Ωστόσο, μπορεί να συναντήσει ένα σεντούκι που δεν φέρνει κέρδη και τερματίζει τον γύρο μπόνους. Η πληρωμή για κάθε τυχερή επιλογή καθορίζεται από τον αριθμό των συμβόλων μπόνους που έχουν εμφανιστεί στην ενεργή γραμμή. Αν ήταν τρία, οι πιθανότητες είναι 40 στοιχήματα ανά γραμμή, αν ήταν τέσσερα, 90 στοιχήματα, αν ήταν πέντε, 150 στοιχήματα.

Τζάκποτ

Δεν υπάρχουν μεγάλα προοδευτικά τζάκποτ στον κουλοχέρη Lucky Fishing, αλλά υπάρχουν τακτικά τουρνουά επίδειξης όπου οι παίκτες ανταγωνίζονται για σωρευτικά τζάκποτ. Αυτά σχηματίζονται από τις αφαιρέσεις από τα στοιχήματα που έχουν τοποθετηθεί στον κουλοχέρη κατά τη διάρκεια του τουρνουά.

Πώς μπορώ να παίξω Lucky Fishing; (Διασύνδεση)

Δεν υπάρχει λόγος να περιγράψουμε λεπτομερώς το περιβάλλον του κουλοχέρη Lucky Fishing, επειδή το έχουμε κάνει πολλές φορές στην περιγραφή άλλων κουλοχέρηδων της Alfaplay. Εδώ θα δείτε τα ίδια κουμπιά και παράθυρα: Spin, Gamble, Autoplay, Paytable, Maxbet, Bet, Lines, Win, Jackpot. Οι κανόνες είναι γραμμένοι στα ρωσικά. Τα γραφικά και η υποδοχή κινουμένων σχεδίων γίνονται με μια δόση χιούμορ και κάνουν μια ωραία εντύπωση, η οποία χαλάει λίγο την αφθονία των μικρών στοιχείων στις εικόνες, κάνοντάς τες να φαίνονται υπερβολικά ποικιλόχρωμες.

Συμπέρασμα

Χωρίς αμφιβολία, το Lucky Fishing είναι ένας κουλοχέρης πολύ χαμηλής διακύμανσης. Αν παίξετε σε όλες τις γραμμές, θα σχηματίζονται συνδυασμοί που πληρώνουν σχεδόν σε κάθε περιστροφή. Φυσικά, το μέγεθός τους δεν θα υπερβαίνει πάντα το συνολικό ποντάρισμα, αλλά σίγουρα μπορείτε να παίζετε για μεγάλο χρονικό διάστημα, ακόμη και με ένα μικρό bankroll. Αυτό το παιχνίδι θα προσελκύσει όχι μόνο τους οπαδούς του ψαρέματος, αλλά και όλους τους χρήστες που τους αρέσουν οι κουλοχέρηδες με πληθώρα χαρακτηριστικών.

  • ΤμήμαΚουλοχέρηδες
  • ΚατασκευαστήςAlfaplay
  • Μέγιστος πολλαπλασιασμός5000 : 1
  • Προοδευτικό τζάκποτΌχι
  • Αριθμός τυμπάνων5
  • Αριθμός γραμμών20
  • ΤζόκερΝαι
  • ΔιασποράΝαι
  • Ισότιμοι όροι ανταγωνισμούΝαι
  • Υποδοχή 3DΌχι
  • Παιχνίδια μπόνουςΝαι