Just Jewels Deluxe

Δημοφιλή καζίνο

Just Jewels Deluxe Slot κριτική

Just Jewels Deluxe

"Οι καλύτεροι φίλοι των κοριτσιών είναι τα διαμάντια", τραγουδάει ένα διάσημο τραγούδι. Οι περισσότεροι παίκτες, ανεξάρτητα από το φύλο τους, ονειρεύονται επίσης κοσμήματα και πλούτο. Προσπαθήστε να οραματιστείτε το όνειρό τους και έτσι να το φέρετε πιο κοντά στην πραγματικότητα παίζοντας τον κουλοχέρη Just Jewels Deluxe (Just Jewels Deluxe) από την εταιρεία Novomatic. Διασκορπισμένα πετρώματα όλων των ειδών και στοίβες μεγάλων χρημάτων σας περιμένουν σε αυτόν τον πολύχρωμο κουλοχέρη.

  • Αριθμός τυμπάνων5
  • Αριθμός γραμμών10

Παίξτε τον κουλοχέρη Just Jewels Deluxe

Το Just Jewels Deluxe είναι ένας κουλοχέρης από τη Novomatic με πέντε τροχούς και δέκα γραμμές πληρωμής. Πρόκειται για έναν κουλοχέρη με αρκετά απλούς κανόνες. Υπάρχει μόνο ένα ειδικό σύμβολο (Scatter). Το ελάχιστο ποντάρισμα ανά γραμμή είναι 0,04 μονάδες, ενώ το μέγιστο είναι 10 μονάδες. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του κατασκευαστή, το ποσοστό επιστροφής της υποδοχής είναι 95,42%. Υπάρχουν έξι τύποι πληρωτέων συνδυασμών στο παιχνίδι, οι οποίοι σχηματίζονται από τρία ή περισσότερα ίδια σύμβολα. Πρέπει να βρίσκονται σε μια σειρά σε μια ενεργή γραμμή. Ο συνδυασμός δεν χρειάζεται να ξεκινάει από τον πρώτο κύλινδρο. Αρκεί τρία ή περισσότερα σύμβολα να βρίσκονται το ένα δίπλα στο άλλο. Οι συνδυασμοί των συμβόλων Scatter σχηματίζονται σύμφωνα με ξεχωριστούς κανόνες. Η υψηλότερη πληρωμή των 5000 πονταρισμάτων ανά γραμμή οφείλεται σε πέντε εικόνες του στέμματος. Τα κέρδη που αποκτάτε ως αποτέλεσμα μιας επιτυχημένης περιστροφής μπορούν να προσπαθήσουν να αυξήσουν το κέρδος στο παιχνίδι διπλασιασμού (κουμπί Gamble). Έχει παραδοσιακή εμφάνιση. Ο παίκτης θα πρέπει να μαντέψει τι χρώμα θα έχει το επόμενο φύλλο στην τράπουλα. Μια επιτυχημένη προσπάθεια διπλασιάζει το ποντάρισμα, ενώ μια αποτυχημένη έχει ως αποτέλεσμα την απώλεια των χρημάτων που έχουν στοιχηματιστεί.

Just Jewels Deluxe online κουλοχέρης: σύμβολα Wild, Scatter

Ο κουλοχέρης ονομάζεται Just Jewels Deluxe, οπότε οι τροχοί κυριαρχούνται από εικόνες κοσμημάτων. Υπάρχουν επίσης ράβδοι χρυσού, ένα στέμμα και στοίβες δολαρίων. Το σύμβολο του νομίσματος ευρώ είναι το σύμβολο Scatter. Εάν τρία έως πέντε από αυτά τα σύμβολα εμφανιστούν στην οθόνη (η θέση δεν έχει σημασία), ο παίκτης λαμβάνει πληρωμή ίση με το συνολικό ποντάρισμα πολλαπλασιασμένο με τον καθορισμένο πολλαπλασιαστή. Εάν αυτά τα σύμβολα είναι τρία, το ποντάρισμα θα πολλαπλασιαστεί κατά δύο φορές, τέσσερις - δέκα φορές, πέντε - πενήντα φορές. Έτσι, με ρυθμό εκατό μονάδες ανά περιστροφή, η πληρωμή για πέντε σύμβολα Scatter θα είναι πέντε χιλιάδες μονάδες.

Παιχνίδια μπόνους Just Jewels Deluxe

Δεν υπάρχουν ειδικά παιχνίδια μπόνους στο Just Jewels Deluxe.

Τζάκποτ

Δεν υπάρχει ούτε προοδευτικό τζάκποτ.

Πώς παίζω Just Jewels Deluxe; (Διασύνδεση)

Αν έχετε ξαναπαίξει κουλοχέρηδες της Novomatic, αυτό το παιχνίδι δεν θα σας εκπλήξει όσον αφορά τη διεπαφή του. Ωστόσο, είναι τόσο απλό και ξεκάθαρο που ακόμη και ένας αρχάριος θα είναι σε θέση να το κατανοήσει. Ακριβώς σε περίπτωση που σας πούμε για τα κύρια στοιχεία της διαχείρισης του παιχνιδιού. Ο αριθμός των γραμμών πληρωμής και το ποντάρισμα ανά γραμμή ρυθμίζονται με τα συν και μείον δίπλα στα πεδία Γραμμές και Στοίχημα / Γραμμή. Το Start ξεκινά την περιστροφή των τροχών. Το Gamble ανοίγει το παιχνίδι για να διπλασιάσει την πληρωμή. Η Collect μεταφέρει τα κέρδη στο λογαριασμό του χρήστη. Ο πίνακας πληρωμών εμφανίζει τον πίνακα πληρωμών του κουλοχέρη (στα αγγλικά). Περισσότερες πληροφορίες δείχνει τους κανόνες (επίσης στα αγγλικά). Το αυτόματο παιχνίδι είναι μια αυτόματη λειτουργία παιχνιδιού. Όλοι οι νικηφόροι συνδυασμοί επισημαίνονται με σαφήνεια στους τροχούς του κουλοχέρη και το ποσό πληρωμής αναγράφεται δίπλα σε κάθε έναν από αυτούς. Το συνολικό ποσό των κερδών ανά περιστροφή εμφανίζεται στο παράθυρο πληροφοριών ακριβώς κάτω από τους τροχούς. Αυτός ο κουλοχέρης έχει λίγες ρυθμίσεις. Ο χρήστης μπορεί να απενεργοποιήσει τη μουσική ή όλους τους ήχους, καθώς και να επεκτείνει το παιχνίδι σε πλήρη οθόνη. Τα γραφικά είναι απλά, αλλά πολύχρωμα. Η ηχητική συνοδεία είναι η ίδια, αλλά μπορεί να απενεργοποιηθεί. Τα μειονεκτήματα του Just Jewels Deluxe περιλαμβάνουν την ανάγκη να πατάτε συνεχώς το κουμπί Συλλογή για να μεταφέρετε τα κέρδη στο υπόλοιπο και την έλλειψη ενός κουμπιού με το οποίο μπορείτε να ρυθμίσετε γρήγορα το μέγιστο ποντάρισμα σε όλες τις γραμμές.

Συμπέρασμα

Το χαμηλό επίπεδο διακύμανσης στον κουλοχέρη Just Jewels Deluxe σας επιτρέπει να τον παίζετε για μεγάλο χρονικό διάστημα, ακόμη και με μικρό bankroll, και να περιμένετε να ξεπεράσετε το σερί κακοτυχίας. Ορισμένοι χρήστες μπορεί να το βρουν βαρετό να παίζουν έναν κουλοχέρη που δεν έχει σύμβολο μπαλαντέρ, παιχνίδια μπόνους ή δωρεάν περιστροφές. Αλλά αυτό είναι θέμα προσωπικής προτίμησης.

  • ΤμήμαΚουλοχέρηδες
  • ΚατασκευαστήςNovomatic / greentube
  • Προοδευτικό τζάκποτΌχι
  • Αριθμός τυμπάνων5
  • Αριθμός γραμμών10
  • ΤζόκερΌχι
  • ΔιασποράΝαι
  • Ισότιμοι όροι ανταγωνισμούΝαι
  • Στοίχημα στη γραμμή0.04 - 10
  • Παιχνίδια μπόνουςΌχι