The Money Game

Δημοφιλή καζίνο

Επισκόπηση του κουλοχέρη The Money Game

The Money Game

Θα θέλαμε να πιστεύουμε ότι μια μέρα η ανθρωπότητα θα εισέλθει σε μια εποχή όπου η καλοσύνη και η ομορφιά θα κυριαρχούν στον κόσμο. Αλλά σήμερα η συντριπτική πλειοψηφία του πληθυσμού του πλανήτη μας λατρεύει το χρυσό μοσχάρι. Είμαστε αναγκασμένοι να βγάλουμε τα προς το ζην και για πολλούς αυτό γίνεται ο κύριος στόχος. Ένα τέτοιο άτομο είναι ο πρωταγωνιστής του The Money Game, ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας, του οποίου η σκέψη είναι απασχολημένη μόνο με την αύξηση του πλούτου του.

  • Μέγιστο ποσοστό900
  • Μέγιστος πολλαπλασιασμός9000:1
  • Αριθμός τυμπάνων5
  • Αριθμός γραμμών9

Παίξτε τον κουλοχέρη The Money Game

Το The Money Game είναι ένας δωρεάν κουλοχέρης από τη Novomatic με δωρεάν περιστροφές, πολλαπλασιαστές πληρωμών, ειδικά σύμβολα και άλλες επιλογές. Διαθέτει πέντε τροχούς και εννέα γραμμές. Κάθε γραμμή επιτρέπεται να βάλει από μία έως εκατό μονάδες, έτσι ώστε να παίξει το μηχάνημα The Money Game μπορεί να είναι σε ποσοστό έως και εννιακόσιες μονάδες. Οι νικηφόροι συνδυασμοί στον κουλοχέρη The Money Game είναι πανομοιότυποι χαρακτήρες (δύο ή τρεις), που πέφτουν ο ένας δίπλα στον άλλο σε μια ενεργή γραμμή, ξεκινώντας από τον πρώτο κύλινδρο. Η πληρωμή για έναν συνδυασμό είναι ίση με το ποντάρισμα γραμμής πολλαπλασιασμένο με τον πολλαπλασιαστή που ορίζεται από τους κανόνες (έως και x9000). Σε ένα επικίνδυνο παιχνίδι μπορείτε να προσπαθήσετε να αυξήσετε τα κέρδη σας. Για να το διπλασιάσετε, πρέπει να μαντέψετε το χρώμα του κλειστού φύλλου. Ένα λάθος θα έχει ως αποτέλεσμα την απώλεια του στοιχήματος.

The Money Game online κουλοχέρης: σύμβολα Wild, Scatter

Στον κουλοχέρη The Money Game, τα χρήματα κυριαρχούν. Παρουσιάζονται εδώ με τη μορφή στοίβας χαρτονομισμάτων, σακούλας με κέρματα, βαλίτσας γεμάτης χαρτονομίσματα, φουσκωτών πορτοφολιών, μεμονωμένων κερμάτων κ.ο.κ. Επιπλέον, οι κύλινδροι δείχνουν τις ονομαστικές αξίες των παιγνιόχαρτων από το εννέα έως τον άσο. Ο κουλοχέρης διαθέτει ειδικά σύμβολα που τα χαρακτηριστικά τους τα καθιστούν ιδιαίτερα ελκυστικά για τους παίκτες. Ο Wild είναι ένας πλούσιος επιχειρηματίας με λεπτό μουστάκι. Μπορεί ο ίδιος να σχηματίσει συνδυασμούς, καθώς και να αντικαταστήσει άλλα σύμβολα (εκτός από το Scatter), από ό, τι βοηθά να λάβετε πληρωμές σε αυτά. Σε τέτοιες περιπτώσεις, διπλασιάζει τις πιθανότητες. Η διασπορά είναι ένα χρυσό σημάδι του αμερικανικού δολαρίου. Αυτά τα σύμβολα δεν συνδέονται με τις ενεργές γραμμές και πληρώνονται ανάλογα με το συνολικό ποντάρισμα. Αν εμφανιστούν δύο, τρία, τέσσερα ή πέντε Scatter στην οθόνη σε οποιαδήποτε θέση, θα κερδίσετε δύο, πέντε, είκοσι ή πεντακόσια συνολικά στοιχήματα αντίστοιχα. Από τρία Scatter στους κυλίνδρους σας δίνουν το δικαίωμα για δεκαπέντε δωρεάν περιστροφές. Σε αυτά ισχύει το τελευταίο ποντάρισμα και ο αριθμός των γραμμών. Οι πληρωμές σε αυτές τις περιστροφές τριπλασιάζονται. Οι περιστροφές παρατείνονται όταν επανεμφανιστούν τρία ή περισσότερα Scatter.

Τα παιχνίδια μπόνους του The Money Game

Δεν υπάρχουν θεματικά παιχνίδια μπόνους στο The Money Game.

Τζάκποτ

Δεν υπάρχουν προοδευτικά τζάκποτ στο The Money Game.

Πώς παίζω το The Money Game; (Διασύνδεση)

Διασύνδεση κουλοχέρη The Money Game δεν είναι διαφορετική από ό, τι μπορείτε να δείτε στα περισσότερα μοντέλα των εταιρειών παραγωγής Novomatic. Κατεβάστε τον κουλοχέρη μπορεί να είναι σε οποιαδήποτε γλώσσα, επειδή για να καταλάβετε το σκοπό των ελέγχων είναι απλή, ακόμη και σε ένα διαισθητικό επίπεδο. Ο αριθμός των ενεργών γραμμών καθορίζεται από μεμονωμένα κουμπιά με αριθμούς. Επικίνδυνο παιχνίδι τρέχει κόκκινα και μαύρα πλήκτρα. Το παιχνίδι διαθέτει επίσης αυτόματη λειτουργία στοιχηματισμού.

Συμπέρασμα

Το The Money Game είναι ένας τυπικός κουλοχέρης της Novomatic με ένα τυπικό σύνολο επιλογών παιχνιδιού και οικείο περιβάλλον εργασίας. Η εταιρεία διαθέτει αρκετές δεκάδες παρόμοια μοντέλα, που διαφέρουν μόνο ως προς το θέμα και την εμφάνιση.

  • ΤμήμαΚουλοχέρηδες
  • ΚατασκευαστήςNovomatic / greentube
  • Μέγιστο ποσοστό900
  • Μέγιστος πολλαπλασιασμός9000 : 1
  • Προοδευτικό τζάκποτΌχι
  • Αριθμός τυμπάνων5
  • Αριθμός γραμμών9
  • ΤζόκερΝαι
  • ΔιασποράΝαι
  • Ισότιμοι όροι ανταγωνισμούΝαι
  • Στοίχημα στη γραμμή1 - 100
  • Παιχνίδια μπόνουςΌχι