Sizzling Hot Deluxe

Δημοφιλή καζίνο

Επισκόπηση του κουλοχέρη Sizzling Hot Deluxe

Sizzling Hot Deluxe

Στην τεράστια γκάμα παιχνιδιών τυχερών παιχνιδιών της Novomatic, υπάρχουν αρκετά μοντέλα που έχουν κερδίσει τη διάκριση των κλασικών. Ένας από αυτούς είναι ο κουλοχέρης Sizzling Hot, ο οποίος είναι εδώ και καιρό γνωστός στους παίκτες με αποδεδειγμένο ιστορικό. Αυτό το άρθρο είναι αφιερωμένο στη λεγόμενη deluxe-έκδοση του μηχανήματος, η οποία συγκρίνεται ευνοϊκά με την αρχική έκδοση των καλύτερων γραφικών, μια ποικιλία ρυθμίσεων και απλά βελτιωμένη λειτουργικότητα.

  • Μέγιστο ποσοστό10000
  • Μέγιστος πολλαπλασιασμός5000:1
  • Αριθμός τυμπάνων5
  • Αριθμός γραμμών5

Παίξτε τον κουλοχέρη Sizzling Hot Deluxe

Το Sizzling Hot Deluxe διαθέτει πέντε κυλίνδρους και τον ίδιο αριθμό συνεχώς ενεργών λωρίδων στις οποίες σχηματίζονται οι νικητήριες αλυσίδες. Υπάρχουν δεκαπέντε εικόνες στην κύρια οθόνη. Τα στοιχήματα στις εμπλεκόμενες λωρίδες είναι ίσα. Κάθε ένα από αυτά απαιτεί από οκτώ μονάδες έως δύο χιλιάδες (στο παράδειγμα του StarGames). Αποδεικνύεται ότι η περιστροφή δεν μπορεί να βάλει λιγότερες από σαράντα μονάδες και περισσότερες από δέκα χιλιάδες νομίσματα. Το παιχνίδι δεν είναι καθόλου πλούσιο σε χαρακτηριστικά. Εκτός από τις βασικές εικόνες, υπάρχει μόνο ένα scatter και ένας γύρος για να διπλασιάσετε την πληρωμή. Ο σχηματισμός συνδυασμών απλών εικόνων λαμβάνει χώρα στις πέντε λωρίδες που εμπλέκονται. Αυτό απαιτεί πολλά πανομοιότυπα στοιχεία που βρίσκονται το ένα δίπλα στο άλλο. Πρέπει να τοποθετούνται στη γραμμή από αριστερά προς τα δεξιά, ξεκινώντας από την πρώτη στήλη. Η πληρωμή υπολογίζεται πολλαπλασιάζοντας το ποντάρισμα στη λωρίδα με την αναλογία της αλυσίδας που προκύπτει, η οποία κυμαίνεται από x5 έως x5000. Συχνά σχηματίζονται περισσότερες από μία ακολουθίες σε μία περιστροφή. Εάν το επιθυμείτε, μετά την ολοκλήρωση μιας νικηφόρας περιστροφής, ο πελάτης μπορεί να ξεκινήσει το παιχνίδι με ίσες πιθανότητες. Ξεκινά στην πρόσθετη οθόνη, όπου πρέπει να μαντέψετε το χρώμα μιας κλειστής κάρτας. Μια σωστή απάντηση διπλασιάζει τα κέρδη. Η λάθος επιλογή έχει ως αποτέλεσμα να χάσετε το στοίχημα. Υπάρχει ένα όριο, με την επίτευξη του οποίου ο γύρος λήγει αυτόματα.Δεν μπορέσαμε να βρούμε πληροφορίες σχετικά με το θεωρητικό επίπεδο απόδοσης του Sizzling Hot Deluxe.

Στιγμιότυπα οθόνης από το Fiery - deluxe

Online κουλοχέρης Sizzling Hot Deluxe: σύμβολα Wild, Scatter

Ο κουλοχέρης χρησιμοποιεί κλασικές εικόνες που αντιπροσωπεύουν διάφορα φρούτα και μούρα, καθώς και το κόκκινο επτά. Το αστέρι είναι το scatter, το οποίο πληρώνει ανεξάρτητα από τη θέση του στην οθόνη. Ταυτόχρονα, τα κέρδη υπολογίζονται με βάση το συνολικό ποντάρισμα του γύρου.Δεν υπάρχουν δωρεάν περιστροφές στο Sizzling Hot Deluxe. Το σύμβολο Wild δεν προβλέπεται επίσης από τους κανόνες.

Παιχνίδια μπόνους Sizzling Hot Deluxe

Δεν υπάρχουν θεματικοί γύροι με έπαθλα. Οι δωρεάν περιστροφές συζητήθηκαν παραπάνω.

Τζάκποτ

Το προοδευτικό τζάκποτ της Novomatic δεν είναι διαθέσιμο σε αυτό το μοντέλο.

Πώς παίζω το Sizzling Hot Deluxe; (Διασύνδεση)

Σχεδόν όλα τα παιχνίδια της μάρκας, συμπεριλαμβανομένου του εν λόγω κουλοχέρη, βρίσκονται στα ρωσικά, γεγονός που θα βοηθήσει τους νεοεισερχόμενους να κατανοήσουν τη σημασία όλων των κουμπιών. Ο αριθμός των γραμμών είναι πάντα ο ίδιος. Ο ρυθμός για κάθε ένα από αυτά καθορίζεται σε ένα ειδικό παράθυρο.Αφού ξεκινήσετε μια περιστροφή, μπορείτε να ολοκληρώσετε αμέσως την περιστροφή των τροχών με το ίδιο κουμπί. Κάντε διπλό κλικ για να κάνετε τη διαδικασία όσο το δυνατόν πιο γρήγορη. Ο πίνακας πληρωμών έχει μόνο δύο σελίδες με περιγραφή των αποδόσεων και των γενικών διατάξεων. Υπάρχει επίσης μια πρόσθετη ενότητα βοήθειας, αλλά είναι απίθανο να τη χρειαστείτε, καθώς οι κανόνες είναι όσο το δυνατόν πιο απλοί και η διεπαφή είναι διαισθητική. Υπάρχουν βασικές ρυθμίσεις ήχου και οθόνης. Το μηχάνημα ανοίγει σε ένα πρόγραμμα περιήγησης, γεγονός που σας απαλλάσσει από την εγκατάσταση πρόσθετου λογισμικού.

Συμπέρασμα

Φυσικά, πρόκειται για ένα μοντέλο για τους λάτρεις των παραδοσιακών κουλοχέρηδων που έχουν μείνει στην ιστορία των offline και online τυχερών παιχνιδιών. Θα προσελκύσει εκείνους που ξεκίνησαν να παίζουν στις πρώτες αίθουσες κουλοχέρηδων, αλλά είναι απίθανο να προσελκύσει τους σύγχρονους χρήστες που προτιμούν την εντυπωσιακή και πρωτότυπη ψυχαγωγία τυχερών παιχνιδιών.

  • ΤμήμαΚουλοχέρηδες
  • ΚατασκευαστήςNovomatic / greentube
  • Μέγιστο ποσοστό10000
  • Μέγιστος πολλαπλασιασμός5000 : 1
  • Προοδευτικό τζάκποτΌχι
  • Αριθμός τυμπάνων5
  • Αριθμός γραμμών5
  • ΤζόκερΌχι
  • ΔιασποράΝαι
  • Ισότιμοι όροι ανταγωνισμούΝαι
  • Στοίχημα στη γραμμή8 - 2000
  • Παιχνίδια μπόνουςΌχι