Koi Princess

Δημοφιλή καζίνο

Koi Princess Slot αναθεώρηση

Koi Princess

Η NetEnt εξέπληξε για άλλη μια φορά ευχάριστα τους οπαδούς των ποιοτικών κουλοχέρηδων με μια εξαιρετική καινοτομία, κυκλοφορώντας τον online βιντεοκουλοχέρη Koi Princess. Το μοντέλο, σχεδιασμένο σε στυλ anime, είναι αφιερωμένο στον πολιτισμό των ανατολικών χωρών. Ένα δελτίο τύπου στην επίσημη ιστοσελίδα του κατασκευαστή υποστηρίζει ότι το παιχνίδι είναι το πιο πλούσιο σε χαρακτηριστικά παιχνίδι στο χαρτοφυλάκιο της εταιρείας. Και πιστέψτε με, αυτό δεν είναι υπερβολή.

Μόλις το δοκιμάσετε, θα διαπιστώσετε και μόνοι σας ότι είναι πραγματικά γεμάτο με όλα τα είδη των επιλογών παιχνιδιού, και είναι όλα εξίσου συναρπαστικά. Η κριτική του κουλοχέρη προετοιμάστηκε για εσάς από τους κριτικούς του newsingreece.com.

  • Μέγιστο ποσοστό400
  • Μέγιστος πολλαπλασιασμός500:1
  • Αριθμός τυμπάνων5
  • Αριθμός γραμμών20

Παίξτε τον κουλοχέρη Koi Princess

"The Koi Princess" είναι ένας κουλοχέρης με πέντε κυλίνδρους και είκοσι σταθερές λωρίδες στις οποίες σχηματίζονται συνδυασμοί πληρωμών καθώς το παιχνίδι εξελίσσεται. Τα στοιχήματα σε όλες τις λωρίδες είναι πάντα ίσα. Κάθε θέση μπορεί να λάβει έως και δέκα νομίσματα αξίας 0,01, 0,02, 0,05, 0,10, 0,20, 0,50 ή 1 ευρώ. Αποδεικνύεται ότι μπορείτε να ποντάρετε τουλάχιστον είκοσι λεπτά και το πολύ διακόσια ευρώ ανά γύρο. Μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε ένα ποντάρισμα μπόνους στο Koi Princess, τοποθετώντας το διπλάσιο ποσό στο ποντάρισμα. Σε αυτή την περίπτωση, η πιθανότητα να ξεκινήσετε τις λειτουργίες μπόνους που είναι διαθέσιμες σε αυτό το μοντέλο αυξάνεται σημαντικά. Στον κουλοχέρη υπάρχουν βασικές εικόνες, σύμβολα με ειδικά χαρακτηριστικά, τέσσερις επιλογές επάθλων από τον κύκλο Τυχαία, θεματικοί γύροι μπόνους, δωρεάν περιστροφές δύο τύπων, πρόσθετες πληρωμές και πολλά άλλα, όπως περιγράφεται παρακάτω στην ενότητα.Απλές εικόνες σχηματίζουν νικηφόρους συνδυασμούς σε ενεργές λωρίδες. Αυτές θεωρούνται συνεχείς σειρές από πολλές (δύο ή τρεις) της ίδιας εικόνας, ξεκινώντας από την πιο αριστερή μπομπίνα. Η πληρωμή χρεώνεται μόνο για την πιο πολύτιμη επιλογή σε κάθε γραμμή, οπότε δεν μπορούν να υπάρξουν περισσότερα από είκοσι κέρδη σε μία περιστροφή. Η πληρωμή εξαρτάται από το ποντάρισμα που έχει τοποθετήσει ο πελάτης στη γραμμή. Πολλαπλασιάζεται με τον συντελεστή του προκύπτοντος συνδυασμού. Κυμαίνεται από x2 έως x500. Αφού σταματήσουν οι τροχοί, όλες οι συσσωρευμένες πιστώσεις αποσύρονται αυτόματα στο λογαριασμό σας. Δεν υπάρχει παιχνίδι ίσων αποδόσεων.Όταν παίζετε με το βασικό επιτόκιο το θεωρητικό ποσοστό απόδοσης του Koi Princess είναι 96%. Εάν τοποθετήσετε ένα στοίχημα μπόνους, το ποσοστό αυτό αυξάνεται στο 96,23%.

Στιγμιότυπα από το Princess Koi

Koi Princess online κουλοχέρης: σύμβολα Wild, Scatter

Εκτός από τον κύριο χαρακτήρα, ο οποίος είναι ένα γοητευτικό κορίτσι, στην οθόνη εμφανίζονται εικόνες πολύχρωμων μασκών, κινέζικα νομίσματα και ονομαστικές αξίες καρτών από το δέκα έως τον άσο. Η πριγκίπισσα εμφανίζεται στους κυλίνδρους σε λωρίδες και μπορεί να καταλαμβάνει μια ολόκληρη στήλη. Το παιχνίδι διαθέτει επίσης ένα ειδικό σύμβολο Wild, το οποίο όχι μόνο πληρώνει μόνο του, αλλά και αντικαθιστά άλλες εικόνες στις αλυσίδες, εάν είναι απαραίτητο. Επιπλέον, υπάρχει το σύμβολο μπόνους. Εμφανίζεται στους μονόκυκλους. Τρία από αυτά ενεργοποιούν τον γύρο μπόνους.

Παιχνίδια μπόνους Koi Princess

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, το μοντέλο είναι πλούσιο σε ποικίλα χαρακτηριστικά βραβείων. Ας ξεκινήσουμε τη συζήτησή τους με τη σειρά Random. Όλες οι επιλογές αυτού του τύπου μπορούν να ενεργοποιηθούν σε οποιαδήποτε κανονική περιστροφή. Είναι οι εξής: Διατίθεται επίσης σε τέσσερις ποικιλίες: Οι κανόνες των γύρων μπόνους αναλύονται λεπτομερέστερα στην ενότητα αναφοράς.

  • 5-Hit - Ο παίκτης δικαιούται μία περιστροφή με εγγυημένη πληρωμή σε συνδυασμό πέντε πανομοιότυπων εικόνων, οι οποίες επιλέγονται τυχαία.
  • Τυχαίο Wild - Ο πελάτης έχει μία περιστροφή με πολλά επιπλέον Wild. Στην οθόνη μπορεί να υπάρχουν από τέσσερα έως εννέα από αυτά.
  • Τροχοί Wild - Ο χρήστης συμμετέχει σε μία περιστροφή, κατά την οποία δύο έως πέντε τροχοί είναι πλήρως κατειλημμένοι με το σύμβολο Wild.
  • Ενεργοποίηση μπόνους - Αρχίζει μια περιστροφή κατά την οποία τρεις εικόνες μπόνους είναι εγγυημένες στην οθόνη για να ξεκινήσει το παιχνίδι μπόνους.
  • Sure Win Free Spins - Δέκα δωρεάν περιστροφές με υποχρεωτικά κέρδη ανά περιστροφή.
  • Δωρεάν περιστροφές Wild Reels - Δέκα δωρεάν περιστροφές, με τουλάχιστον έναν κύλινδρο πλήρως κατειλημμένο από σύμβολα Wild.
  • Τροχός μπόνους - Ανάλογος με τον Τροχό της Τύχης, όπου ο πελάτης μπορεί να κερδίσει πολλά νομίσματα.
  • Κερδίστε κέρματα - Άμεση πληρωμή στον χρήστη ενός συγκεκριμένου ποσού κερμάτων.

Τζάκποτ

Το Koi Princess δεν προσφέρει προοδευτικό τζάκποτ.

Πώς μπορώ να παίξω το μηχάνημα Koi Princess; (Διασύνδεση)

Μπορείτε να βρείτε αυτό το μοντέλο με πλήρη μετάφραση στα ρωσικά, οπότε δεν υπάρχει λόγος να εξηγήσουμε τη σημασία των επιγραφών στον πίνακα. Σε γενικές γραμμές, η διεπαφή είναι παραδοσιακή για τους τηλεοπτικούς κουλοχέρηδες που παράγονται από τη NetEnt. Για να επιλέξετε το μέγεθος του στοιχήματος, πρέπει να καθορίσετε τον αριθμό και την αξία των νομισμάτων που θα τοποθετήσετε στη γραμμή. Υπάρχει ένα κουμπί μέγιστου πονταρίσματος.Η νέα περιστροφή ξεκινάει με ένα κουμπί γύρου στο κέντρο του πίνακα. Επίσης, σταματά νωρίς τους περιστρεφόμενους τροχούς. Ο πίνακας αφορά τις αποδόσεις και τους κανόνες. Υπάρχει μια ενότητα βοήθειας με μια πιο λεπτομερή περιγραφή των χαρακτηριστικών του μοντέλου.Οι ρυθμίσεις σας δίνουν τη δυνατότητα να ρυθμίσετε διάφορες παραμέτρους, όπως τον ήχο, την οθόνη, τα γραφικά, την ταχύτητα και ούτω καθεξής. Δεν θα χρειαστεί να κατεβάσετε το Koi Princess, καθώς το παιχνίδι ανοίγει στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

Συμπέρασμα

Οι προγραμματιστές της NetEnt έχουν κυκλοφορήσει ένα καταπληκτικό μοντέλο. Η αφθονία των χαρακτηριστικών του παιχνιδιού, τα εξαιρετικά γραφικά, τα δροσερά κινούμενα σχέδια, η φιλική προς το χρήστη διεπαφή, οι υψηλές επιδόσεις και το καλό ποσοστό επιστροφής - όλα αυτά καθιστούν το παιχνίδι πολύ ελκυστικό για τους λάτρεις αυτής της ψυχαγωγίας.

  • ΤμήμαΚουλοχέρηδες
  • ΚατασκευαστήςNetent
  • Μέγιστο ποσοστό400
  • Ποσοστό πληρωμής (RTP)96.23%
  • Μέγιστος πολλαπλασιασμός500 : 1
  • Προοδευτικό τζάκποτΌχι
  • Αριθμός τυμπάνων5
  • Αριθμός γραμμών20
  • ΤζόκερΝαι
  • ΔιασποράΝαι
  • Ισότιμοι όροι ανταγωνισμούΌχι
  • Στοίχημα στη γραμμή0.01 - 10
  • Παιχνίδια μπόνουςόνομα