Gee Gee

Δημοφιλή καζίνο

Gee Gee Slot κριτική

Gee Gee

Το GG είναι ένας μη προοδευτικός κουλοχέρης τζάκποτ τριών τροχών από την Microgaming. Το παιχνίδι διαθέτει πολλαπλασιαστή, τζάκποτ 20.000 δολαρίων και απίστευτο παιχνίδι που μπορείτε να παίξετε μαζί με το παιχνίδι μπόνους. Τα ηχητικά εφέ στο παιχνίδι είναι φοβερά, και αυτός είναι ένας ακόμη λόγος για τον οποίο είναι δύσκολο να ξεκολλήσετε από το παιχνίδι. Βάλτε ως στόχο να μην χάσετε λιγότερο από ένα συγκεκριμένο ποσό, αλλιώς θα αντιμετωπίσετε μια πρόκληση. Το παιχνίδι μπόνους έχει τόσα πολλά ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά που με κάνει να θέλω να δω τι θα συμβεί αν κερδίσω αυτή ή εκείνη την επιλογή.

  • Μέγιστο ποσοστό10
  • Αριθμός τυμπάνων3
  • Αριθμός γραμμών1

Παίξτε τον κουλοχέρη Gee Gee

Το Gee Gee είναι μια παρωδία των Bee Gees, ενός συγκροτήματος ντίσκο της δεκαετίας του '70. Το παιχνίδι προσφέρει μια επιλογή από ονομαστικές αξίες νομισμάτων από 10 σεντς έως 5 δολάρια. Το Gee Gees προσφέρει ένα στοίχημα με χαμηλό όριο που θα ταιριάζει ακόμη και σε περιστασιακούς παίκτες. Για να παίξετε στο φρουτάκι, επιλέξτε την ονομαστική αξία νομίσματος που θέλετε και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Spin. Μπορείτε να ποντάρετε μόνο ένα σεντ στο παιχνίδι ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κουμπί +, το οποίο βρίσκεται κοντά στο κουμπί Spin, για να αυξήσετε την ονομαστική αξία του νομίσματος. Στο παιχνίδι θα μπορείτε να επιλέξετε νομίσματα από 10 σεντς έως 10 δολάρια. Και αυτό είναι το μόνο πράγμα που σας επιτρέπεται να κάνετε, επειδή μπορείτε να βάλετε μόνο ένα νόμισμα ανά γραμμή. Αυτός ο μη καταχωρημένος κουλοχέρης έχει πολλές ενδιαφέρουσες επιλογές, οι οποίες αναλύονται παρακάτω.

Gee Gee online κουλοχέρης: σύμβολα Wild, Scatter

Ο κουλοχέρης διαθέτει κεράσια, πέταλα, πεπόνια, λαμπερά διαμάντια, χρυσά εφτάρια, μπλε εφτάρια και ράβδους χρυσού σε διάφορα χρώματα.

Gee Gee κουλοχέρης μπόνους παιχνίδια

Η επιλογή μπόνους γίνεται διαθέσιμη όταν συγκεντρώσετε 8 ή περισσότερα εικονίδια στους κυλίνδρους, συγκεντρώνοντας τα ίδια σύμβολα στο παιχνίδι ή μικτά εφτάρια. Μόλις ανοίξει ο γύρος μπόνους Gee Gees, θα δείτε μια πίστα χορού με ένα κομψό άλογο ντυμένο σαν τον John Travolta στο Pulp Fiction. Τώρα γυρίστε τον κύλινδρο και κερδίστε χρήματα, σπρωξίματα, επιλογές, από τις οποίες υπάρχουν πολλές, οι οποίες είναι όλες αρκετά διασκεδαστικές. Μια λίστα με τις επιλογές μπόνους μπορείτε να δείτε στη δεξιά πλευρά του τροχού. Θα υπάρχουν τα "do the hustle", "night diva", "you win again", "hot to trot", "money money money money", "le freak", "reel like dancing", "prancing yeah", "hot stuff or the Gee Gees". Κάθε μία από αυτές τις επιλογές προσφέρει κάτι ενδιαφέρον. Το μεγαλύτερο βραβείο μπορεί να είναι 500 στοιχήματα. Το παιχνίδι προσφέρει επίσης σπρωξίματα, επαναλαμβανόμενα σπρωξίματα, μια επιλογή shifta και άλλα ενδιαφέροντα πράγματα. Ένα τρίο καλπάζοντων αλόγων, ένα ρετρό soundtrack και αμέτρητες επιλογές (τόσο στην κύρια διεπαφή όσο και στο πεδίο του παιχνιδιού μπόνους) κάνουν το Gee Gees ένα πολύ συναρπαστικό παιχνίδι. Ο κουλοχέρης μπορεί να είναι μια πραγματική αίσθηση. Απλά πρέπει να μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε σωστά όλες τις επιλογές του.

Τζάκποτ

Το τζάκποτ του κουλοχέρη είναι 2.000 στοιχήματα ή 20.000 δολάρια. Ένα τόσο μεγάλο έπαθλο μπορεί να αποκτηθεί με τη χρήση των συμβόλων της ντισκομπάλας. Το δεύτερο σύμβολο με τη μεγαλύτερη πληρωμή είναι το καρπούζι. Ένας συνδυασμός συμβόλων καρπουζιού θα σας κερδίσει 250 στοιχήματα.

Πώς μπορώ να παίξω το μηχάνημα Gee Gee; (Διασύνδεση)

Το ρετρό θέμα επιστρέφει στο arcade με έναν εντελώς νέο τρόπο. Ο κουλοχέρης τώρα λάμπει και αστράφτει, με τους δυναμικούς ρυθμούς της ντίσκο να ακούγονται από την οθόνη. Μια ζωντανή ντίσκο και ένα τρίο αλόγων θα σας φτιάξουν τη διάθεση. Θα χορέψουν στην πίστα στους ρυθμούς της δεκαετίας του '70. Στο κέντρο θα υπάρχουν 4 τροχοί, στη δεξιά πλευρά θα δείτε τις επιλογές ώθησης, αυτές που σας επιτρέπουν να σπρώξετε τους τροχούς και να δημιουργήσετε τους δικούς σας νικηφόρους συνδυασμούς. Στην αριστερή πλευρά θα δείτε τον πίνακα πληρωμών, ο οποίος βρίσκεται ακριβώς εκεί στο κύριο παράθυρο. Ο προγραμματιστής δεν δημιούργησε ξεχωριστή καρτέλα για τον πίνακα πληρωμών. Ο κουλοχέρης Gee Gees είναι φωτεινός και ενδιαφέρων και το θέμα του είναι σίγουρα διασκεδαστικό. Ο πίνακας πληρωμών συνεχίζεται με μια κόκκινη στήλη αριθμών, η οποία βρίσκεται στο κάτω μέρος του κουλοχέρη, όχι μακριά από τα κουμπιά λειτουργίας του κουλοχέρη. Ξεκινήστε τους τροχούς με το κουμπί Spin. Οι εντολές του παιχνιδιού επισημαίνονται στο περιβάλλον εργασίας στο επάνω μέρος.

Συμπέρασμα

Το παιχνίδι Gee Gees είναι πολύ ενδιαφέρον και συναρπαστικό. Με κάθε νέα επιλογή που αποκτάτε, παίρνετε και διαφορετικά βραβεία. Δυστυχώς, δεν υπάρχει πουθενά λίστα με τα μπόνους που μπορείτε να λάβετε με αυτή ή εκείνη την επιλογή. Ο δωρεάν κουλοχέρης είναι καλός επειδή μπορείτε να μάθετε πρώτα πώς να τον παίζετε και στη συνέχεια να τον παίζετε με χρήματα.

  • ΤμήμαΚουλοχέρηδες
  • ΚατασκευαστήςMicrogaming
  • Μέγιστο ποσοστό10
  • Προοδευτικό τζάκποτΌχι
  • Αριθμός τυμπάνων3
  • Αριθμός γραμμών1
  • ΤζόκερΌχι
  • ΔιασποράΌχι
  • Ισότιμοι όροι ανταγωνισμούΌχι
  • Στοίχημα στη γραμμή0.01 - 10
  • Παιχνίδια μπόνουςΝαι